Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloemauto in Goes

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 26 oktober was de overdracht van de Zonnebloemauto bij Ter Weel in Goes.

Donderdag 26 oktober was het dan eindelijk zover, een Zonnebloemauto voor Regio de Zeeuwse Eilanden heeft in Goes een plaatsje gekregen bij Ter Weel.

Het Nationaal Bureau had samen met Ter Weel voor de uitnodigingen gezorgt. de opkomst was redelijk. Mw. Traas van de raad van bestuur van Ter Weel sprak namens haar organisatie. Zij vindt het bijzonder goed dat er een samenwerking tussen de Zonnebloem en Ter Weel is, omdat er veel raakvlakken bij beide zijn.
zij stipte het belang van de vrijwilliger op een goed manier aan. Zij hoopt dat door de Zonnebloemauto bij Ter Weel te plaatsen dat, zowel Ter Weel als de Zonnebloem positief in de schijnwerper komen.

Ton van Ombergen heeft namens het Regiobestuur het woord gevoerd. Hij wees op de problemen tot nu toe voor de afdelingen boven de Westerschelde om een Zonnebloemauto te huren. Hij zei er van overtugt te zijn dat alle afdelingen zich in zullen spannen om de auto zo goed mogelijk te promoten.

Wethouider André van der Reest van Goes nam daarna het woord. hij vond dat dit initiatief goed past in het beleid van Goes. Mogeliojkheden creëren voor mensen met een beperking om hen gewoon deel te kunnen laten zijn van de samenleving. de Zonnebloemauto is daar een mooi voorbeeld van.
Hij bood zich spontaan aan zich ook een keer beschikbaar te stellen als chauffeur voor de Zonnebloemauto.

Na deze sprekers was het tijd om de auto te onthullen en te showen aan de genodigden. Na de onthulling mocht mevr. Begthel - ter Veld van de afdeling Goes als eerste door de voorzitter van Goes Lex Janse met de rolstoel de auto in worden gereden. Voor deze actie kreeg zij, evenals een echtpaar en een mevrouw van Ter Weel, een tegoed bon voor een dagje opstap met de Zonnebloemauto.

We mogen spreken van een geslaagde overdracht van de Zonnebloemauto en spreken de hoop uit dat de auto heel vaak verhuurd zal worden.

Klik op onderstaande link om de foto's van de overdracht te bekijken.

Rita de Cock

06-10770564
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk