Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnebloem regiovakantie 2017

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een kort verslag van de vakantie door Riet v.d. Weijden hoofd vakantie

Reisverslag Regionale vakantie van de Zeeuwse Eilanden 2017

 

Op maandag 2 oktober werden we, met een aardig kadootje van het regiobestuur op zak, uitgezwaaid door familie en vrienden en reden we met de bus richting Mechelen Zuid-Limburg.

23 vakantiegasten en 21 vrijwilligers zetten koers richting het zuiden.

Na een heerlijke lunch in Grathem arriveerden we om 14.00 uur in Hotel de Heerenhof waar we hartelijk werden ontvangen door Lucy en haar team.

Nadat ieder zijn koffers had uitgepakt en zich had geïnstalleerd in de hotelkamer kwamen we gezellig bij elkaar in de gemeenschappelijke ruimte, wat tevens de eetzaal was. We werden flink verwend met Limburgse vlaai en de hele week door werd de inwendige mens niet vergeten!

Na het diner maakten we nog een pittige kwis tot bij de meesten de vermoeidheid de overhand kreeg.

Dinsdag 3 oktober hadden we een busrit naar Hoensbroek waar we het plaatselijke kasteel bezochten. Twee dames in middeleeuwse kledij gaven ons een mooie en leerzame rondleiding.

Na de lunch konden we nog een korte wandeling maken in de omgeving en genoten van een heerlijk najaarszonnetje. Vaste prik is de bingoavond en dit jaar werd hij opgeleukt door Peppi en Kokki.

Woensdag 4 oktober bleven we in het hotel. De spelletjes werden uit de kast gehaald en er werd ouderwets gesjoeld. Diverse dames genoten van een rustgevende gezichtsbehandeling en werden er nagels gevijld en voorzien van een mooi laklaagje. Buschauffeur Theo bood aan om ’s middags een mooi busritje te maken door het Limburgs Landschap en daar heeft menigeen van genoten. ’s Avonds hadden we een vrolijk optreden van het plaatselijk Duo Tadaa.

Donderdag 5 oktober stond Aken op het programma. Regen en stormachtig weer kon niemand iets deren. De stadsgidsen lieten ons de mooiste plekjes zien en er was ook nog gelegenheid om het winkelcentrum te bezoeken. Het avondprogramma werd door de vrijwilligers zelf verzorgd. Zij zongen vol overgave de liedjes uit de musical “De Jantjes,” een dolle boel dus.

Vrijdag 6 oktober met de bus naar Maastricht waar de bemanning van “de Maasvallei” ons een fijne dag aan boord bezorgde voor een Viersluizentocht. Ondertussen had Lucy en haar team met fantastisch mooie versieringen de tafels gedekt voor het overheerlijke afscheidsdiner.

Zaterdag 7 oktober. De terugreisdag was aangebroken en na het ontbijt werd alvast afscheid van elkaar genomen. De koffers stonden al in de bus en het hotelpersoneel werd extra in het zonnetje gezet en voor Theo ging men in de bus met de pet rond.

Na een voorspoedige reis kwamen we om 12.00 uur weer aan in Kapelle waar we weer werden verwelkomd door familie en vrienden.

 

We kunnen met z’n allen terugkijken op een fantastisch mooie laatste vakantie.

Vriendschap voor het leven!

Dank en liefs voor jullie allemaal!

Riet van der Weijden.

P.S.

Voor foto's clic op onderstaande link.

Rita de Cock

06-10770564
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk