Filmmiddag De Nieuwe Wildernis

Zonnebloem afdeling

Een gezellige middag gestart met een inspirerende film en afgesloten met een Bingo

Bij binnenkomst werden de ruim 50 gasten en vrijwilligers op deze middag verwelkomd op een filmregistratie van het concert van André Rieu in de Arena van enkele jaren geleden. Nadat het eerste kopje koffie was ingeschonken en de stemming er goed in zat, werd met een onderbreking van een pauze de bioscoopfilm De Nieuwe Wildernis gedraaid.

Met ontroering en verwondering keken we naar deze unieke film, die is opgenomen in een stukje wildernis onder de rook van Amsterdam. Hier leven in de ontoegankelijke Oostvaardersplassen o.a. duizenden ganzen, watervogels, wilde paarden, vossen, zeeaardenden en diverse wilde koeiensoorten. Ook kwam het begin van  leven en de dood aan de orde.

Na deze indrukwekkende film was er tijd voor ontspanning. Onder het genot van een glaasje advocaat met slagroom of iets anders drinkbaars werden onder leiding van Peter en Lies een aantal bingo-rondes met een rijke prijzenpot gespeeld.

Even na vieren waren alle prijzen op, waarna Ria deze zeer geslaagde middag afsloot.

 

   

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken