Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

12 juli- bijzonder Zonnebloem-vervoer

20190715121141jpg

Ons bestuurslid Willem Bos ging op deze dag op verzoek van de Zonnebloem de Minister van Gehandicaptenzaken met de Zonnebloemauto naar Den Haag brengen.

Op 17 juni jl werd de heer Rick Brink benoemd tot Minister van Gehandicaptenzaken. Vandaag bracht hij een werkbezoek aan het ministerie WVS in Den Haag. Aldaar ontmoette hij de president van Equador, dhr Lénin Moreno, die in 1998 tijdens een roofoverval in zijn rug is geschoten en sindsdien ook in een rolstoel zit.

Na een hartelijk ontvangst door minister  Hugo de Jonge werden de ervaringen met gehandicapten in beide landen met elkaar uitgewisseld.

Onze Willem, één van de ambassadeurs van dit vervoermiddel, is gevraagd om als chauffeur op te treden en Rick vanuit de KRO/NCRV-studio met de Zonnebloemauto uit Zeist daar heen en terug te brengen.

Het werd op de heenweg een barre tocht vanwege heftig omweer, wolkbreuken, ondergelopen tunnels en lange files. Maar Willem kon zijn minister toch nog op tijd "afleveren". Ook op de terugweg ging het niet allemaal volgens plan.

Het was een hele belevenis om dit mee te maken en een uitstekende promotietour voor de Zonnebloem.

PS: met zo'n Zonnebloemauto zijn ze op weg geweest.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken