Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

17 juni - de 1e vrijwilligersvergadering van dit jaar!

2356jpg

Alhoewel het corona-virus nog niet helemaal uit ons land is verdreven, mochten we onder bepaalde voorwaarden weer bij elkaar komen.

Evenals vorig jaar vond deze bijeenkomst in de tuin van één van onze bestuursleden plaats. 

Na verwelkoming en het voorstellen van een 2-tal nieuwe vrijwilligers bracht Gerrie Pouwelse, voorzitter, ons op de hoogte wat er - onder voorbehoud van het verder bedwingen van het coronavirus - de komende maanden op het programma staat.

We starten onze eerste gezamelijke bijeenkomst van dit jaar met een gezellige middag op 28 juli a.s. op ons nieuwe adres in de grote zaal van de Noorderlichtkerk aan de Bergweg. Daarna wordt het programma afgewikkeld zoals het al eerder voor de rest van dit jaar al gepland was, zie onder de tab "activiteiten".  

Daarna vertelde Willem Bos, dat 42 gasten zich voor de Verrassingstocht van 23, 24 en 25 juni a.s. hadden opgegeven, plus nadere info wie rijdt op welk dagdeel alsmede over de te rijden route en het verzameladres om iets te drinken met wat lekkers.    

Vervolgens gaf Miriam Kop nadere info over het gemeentelijke Project Eenzaamheid en onze deelname daaraan.

Na deze mededelingen was het tijd om tijdens een hapje, een drankje en een uitstekend verzorgde catering nog geruime tijd onze ervaringen van de laatste maanden en plannen voor de komende maanden met elkaar te delen.

  

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken