27 okt - Dakloos, een keuze of noodlot? + Bingo

img1819jpgjpg

Het was alweer de tweede keer, dat we een gezellige middag in de Noorderlichtkerk voor onze gasten hebben georganiseerd. Veertig van hen hebben van deze uitnodiging gebruik gemaakt.

Het was een heel speciale middag, omdat we begonnen met een herdenking aan ons bestuurslid Willem Bos, die begin deze maand plotseling overleed (zie voor nadere informatie op de pagina "activiteiten" en/of "ervaringen"). Willem’s vrouw en zoon waren hierbij ook aanwezig

Het programma bestond verder deze keer uit twee heel uiteenlopende onderwerpen.

We begonnen met een lezing door de heer Henk Griffioen over de oorzaken en opvang van daklozen. Henk is een zeer
gedreven vrijwilliger bij de daklozenopvang. Hij vertelde gepassioneerd over zijn ervaringen en vertelde over de achtergronden van een aantal daklozen die hij vanuit zijn vrijwilligerswerk persoonlijk kende. Een indringend en soms wat somber verhaal. Gelukkig kon Henk ook nog wat
vrolijke noten toevoegen aan het geheel.

In de pauze werd zoals gewoonlijk een hapje en een drankje geserveerd, klaargemaakt door een aantal vrijwilligers die zich op zo’n middag vooral in de keuken bezighouden. 

Na deze pauze nam Nico Oudshoorn de microfoon ter hand en leidde hij op zijn vrolijke manier een heel gezellige, geslaagde Bingo. Er waren maar liefst 22 prijzen te vergeven. Fijn dat zo’n oud, vertrouwd fenomeen als een Bingo toch iedere keer weer zo’n groot succes blijkt te zijn.

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken