23 maart - een gezellige middag

p1080139jpg

Eindelijk konden we na de "winter lockdown" weer eens gezellig in de Noorderlichtkerk bij elkaar komen.

Ofschoon de nieuwste corona-versie inmiddels sterk op zijn retour is, durfden kennelijk een aantal gasten het nog niet aan om de deur uit te gaan. De opkomst voor deze middag  was daardoor iets lager dan normaal.

Na binnenkomst van koffie of thee te zijn voorzien, heette Ria van de Kuil met een uitgebreide inleiding iedereen van harte welkom.

Zij memoreerde o.a. dat weliswaar recentelijk onze gasten het jaarverslag 2021 van onze afdeling hadden ontvangen, maar het gebruikelijke jaarlijkse video activiteiten-overzicht nog niet hebben kunnen zien. 

We begonnen deze middag daarom met een overzicht van alle activiteiten van de afgelopen twee jaar. Ondanks corona zijn er veel contactmomenten van onze vrijwiligers met onze gasten geweest. U zag het en er zich na het zien ongetwijfeld er veel van herinneren.

In de pauze werd er zoals gebruikelijk een hapje en een drankje naar keuze geserveerd. De hapjes zijn dit keer door enkele vrijwilligers zelf klaargemaakt.

Na de pauze organiseerde Nico Oudshoorn weer een bingo, waarvoor een mooie prijzenpot beschikbaar was.

We waren allemaal blij, dat we er weer eens uit konden en onze ervaringen van de afgelopen maanden met elkaar konden delen.       

  

     

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken