7 sept - Zonnebloem winkelmiddag Zeist

20220907131709jpg

In samenwerking met de centrummanager dhr Thomas Oudewater en een 8-tal winkels/restaurants in het centrum hebben we voor een 20-tal van onze gasten een bijzondere winkelmiddag georganiseerd.

Ria had voor dit uitje ook een aantal gasten uitgenodigd, waarvan ze vermoedde, dat ze door omstandigheden al enige tijd niet meer in het centrum waren geweest. Dit bleek bij een aantal ook te kloppen. Weer anderen namen hier en daar een verjonging van het winkelbestand waar.

Nadat iedereen op de centrale verzamelplaats voor Maria Oord aan de Hortensiastraat was gearriveerd en een rolstoel met begeleider/vrijwilliger had gekregen, heette zij allen een hartelijk welkom.

De bedoeling van deze middag was om geheel naar eigen wens een rondje langs de winkels van de Slotlaan, Belcour en de Hogeweg te lopen. Een aantal van hen had een speciale aanbieding of iets gratis voor hen klaarliggen. Halverwege konden ze op één van de punten gratis koffie met wat lekkers er bij krijgen. 

De winkeliers, die zich hier vooraf voor hadden opgegeven, waren: Ritualis, Nees Bloemen, Cartney, Boekhandel Kramer en Van Doorn, Holland & Barret, Simon Levelt, De Wereldwinkel, Taste en Tools, de restaurants Bon Vivant en 30ML.

Daarnaast werd we onderweg verrast door andere winkeliers, die dit initiatief geweldig vonden en soms spontaan ook iets weggaven.

Onderweg kwamen de verhalen los en werd er vollop genoten van de gastvrijheid en de prettige gesprekken. Er werd ook door onze gasten druk gewinkeld, zo bleek achteraf.

Beladen met leuke attenties en een zonnebloem kwamen ze tegen het einde van de middag weer allemaal bij Maria Oord terug. 

Iedereen, zowel de gasten als de vrijwilligers en de deelnemende bedrijven, vonden het een zeer geslaagde middag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Allen nogmaals hartelijk bedankt voor de medewerking op deze dag.   

    

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken