Burgemeester koopt eerste Zonnebloemlot

1e-lotjpg

Op maandag 22 mei kocht onze burgemeester Koos Janssen het eerste lot van de Zonnebloemloterij uit handen van Jeroen Berendsen, voorzitter van de afdeling Zeist

De Zonnebloem organiseert jaarlijks de loterij om inkomsten te generen voor het organiseren van haar activiteiten voor haar deelnemers. Dit zijn personen met een lichamelijke beperking die soms ook eenzaam zijn of vereenzamen.

De loten die door onze Zeister vrijwilligers worden verkocht kosten 3€ per stuk waarvan 2,25€ direct ten goede komt aan de afdeling Zeist. De overige opbrengst is ter dekking van de kosten en voor het mooie prijzenpakket.

Koos Janssen: “Omzien naar elkaar is zo belangrijk vandaag de dag, daarom ondersteun ik van harte organisaties die het mogelijk maken om elkaar te helpen”.

Het succes van de loterij in Zeist zal het mogelijk maken om vele deelnemers een prachtige dag of middag te bezorgen.

De loten zullen in de komende weken worden verkocht door vrijwilligers van de Zonnebloem of via onze website www.zonnebloem.nl/zeist

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken