12 t/m 20 juli: kersen eten bij de Landwinkel in Cothen

5-0fe032b5-d8b9-4450-b11c-8f01e22ef5ddjpg

Verspreid over 4 middagen zijn we met 48 gasten en vrijwilligers bij de Landwinkel De Kersenhut in Cothen kersen gaan eten.

Nadat de vrijwilligers hun gasten thuis hadden opgehaald, maakten ze een mooie tocht vanuit Zeist naar de boomgaard van de familie Vernooy in Cothen.

Daar aangekomen werden ze door onze dagcoördinator hartelijk welkom geheten en naar de landwinkel gebracht. Om alvast wat lekkers voor straks thuis in te kopen werd veelvuldig gebruikgemaakt.

Nadat iedereen was gearriveerd, werd er in overdekte serre een kop koffie met een klein glaasje advocaat met slagroom en een heerlijke kersengebakje met slagroom geserveerd. Het was smullen geblazen.

Na enige tijd gezellig met elkaar gepraat te hebben, was het tijd om een plek in de boomgaard op te zoeken. Vandaaruit was het maar een klein stukje lopen naar de kersenkraam, waar bijna door iedereen een pond of een kilo heerlijke kersen werd gekocht.

Terug aan tafel konden ze van de extreem grote uitgedeelde kersen genieten.

Helaas was het na enige tijd weer tijd om naar huis te gaan. Onze vrijwilligers reden nu een andere route via de Utrechtse Heuvelrug naar huis, waarna ze weer thuis werden afgezet.

Iedereen heeft genoten van deze bijzondere middag.  

    

 

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken