17 januari - Nieuwjaarsbijeenkomst in de Noorderlichtkerk

img20240117151650jpg

Het nieuwe activiteitenjaar van onze afdeling begint elk jaar met een Nieuwjaarsbijeenkomst.

Ondanks de sneeuwbuien, de matige vorst overdag en ‘s nachts en de daardoor af en toe gladde wegdelen van de afgelopen dagen hadden toch bijna veertig gasten en een tiental vrijwilligers alles in het werk gesteld om aan deze bijeenkomst deel te nemen en er een gezellige middag van te maken.     

De middag werd officieel geopend door Gerrie Pouwelse, die alle aanwezigen een hartelijk welkom heette en het programma van deze middag met hen doornam.  Daarna werd er een glaasje prosecco met wat lekkers rondgebracht en konden we elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen. De hapjes zijn ook deze keer weer door onze vrijwilligers zelf gemaakt

Nieuw was dat alle tafels een kaartje met een gespreksonderwerp voor deze middag kregen uitgereikt waaraan ook onze vrijwilligers aan gingen deelnamen.

Inmiddels gebruikelijk werd ook dit keer weer tijdens deze bijeenkomst een dia-reportage met stemmige muziek van alle activiteiten van het afgelopen kalenderjaar vertoond. Dit jaar was extra een overzicht van alle dagtochten en Maria-Oord- en Noorderlichtkerkbijeenkomsten van de afgelopen negen jaar.

Het was een gezellige middag. Gelukkig was het bij het weggaan droog en had het niet opnieuw gesneeuwd, zodat we allemaal zonder problemen weer huiswaarts konden gaan.

Jeroen Berendsen

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken