Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De huurauto van Zonnebloem biedt een betaalbaar alternatief voor rolstolvervoer.

Zonnebloem afdelingsnieuws

De Zonnebloem vindt het belangrijk, dat iedereen kan genieten van een dagje uit. Voor mensen, die afhankelijk zijn van een (elektrische) rolstoel of scootmobiel blijkt vervoer vaak kostbaar en weinig.

Je kunt er dagtochten mee maken of mee op vakantie gaan. En je kunt spontaan beslissen om later naar huis te gaan, omdat het zo gezellig is. 

Met deze rolstoel-huurauto kunnen mensen met een lichamelijke beperking in alle vrijheid op pad gaan en -afhankelijk van het type auto- met meerdere mede-passagiers.

Om hem te kunnen huren schaf je eenmalig een pasje aan van € 10.-. Deze auto is er voor iedereen: je hoeft dus geen Zonnebloemdeelnemer te zijn. Ook is de medewerking van een Zonnebloemvrijwilliger niet noodzakelijk.

De kosten van de auto: € 40,- per dag. De eerste 100 km zijn vrij, daarna € 0,20 per km excl. brandstofkosten maar incl. WA Casco met inzittende verzekering.

De Zonnebloemauto is inmiddels op 35 lokaties in Nederland beschikbaar!.

Zeist is één van die lokaties. Op de jaarlijkse Walkartmarkt in augustus demonstreren onze vrijwilligers deze auto.
www.zonnebloem.nl

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken