Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilliger worden van de Zonnebloem

Enthousiast geworden door het lezen van zoveel positieve informatie?

Als je tijd beschikbaar hebt en je wilt graag iets betekenen voor jouw mede-Zeisternaren, als je graag iets toevoegt aan het welzijn van onze gasten en je het leuk vindt om samen een helpende hand uit te steken, dan is vrijwilliger worden bij de Zonnebloem misschien iets voor jou.

Er is bij de Zonnebloem nog zoveel te doen, zoals bijvoorbeeld:

 • bij een gast/deelnemer regelmatig op bezoek gaan 
 • een wandeling met jouw gast door een park maken
 • samen een terrasje pakken
 • met een gast af en toe naar de bioscoop gaan
 • assisteren bij een dagtocht en/of een Maria Oord-bijeenkomst
 • het (mede-)organiseren van een kleinschalig uitje
 • maar ook administratieve taken als ledenadministratie
 • de website onderhouden
 • de spil zijn in het bezoekwerk
 • de secretariaatswerk op je nemen
 • penningmeester willen zijn
 • etc

Tijdens de introductieperiode krijg je een maatje toegewezen, die je binnen de organisatie op weg helpt.

Om als vrijwilliger aan de slag te gaan, willen we graag dat je de introductiecursus : "Aan de slag bij de Zonnebloem" volgt. 

Daarnaast worden er door de landelijke organisatie op allerlei gebied workshops georganiseerd, die je gratis kunt volgen. Dit om de vrijwilligers te heplen hun werk zo goed mogelijk te laten doen. Eventueel gemaakte onkosten kunnen bij de penningmeester van de afdeling worden gedeclareerd.

Als je je aanmeldt, volgt er een kennismakingsgesprek met twee bestuursleden. Zij inventariseren jouw wensen en behoeften en kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Om je aan te melden als vrijwilliger:

 • bel dan 030-6020888 naar 1 van de bestuursleden van de afdeling Zeist of
 • naar het hoofdkantoor in Breda, tel 076-5646464 of
 • vul het "contactformulier" op deze pagina in.    

 

 

   

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Gerrie Pouwelse

030-6020888
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken