Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Etentje bij Henzom keukens

henzom-4jpg

Een etentje bij Henzom keukens voor de Zonnebloem afdelingen Borne en Hertme/Zenderen.

Tijdens de Haringparty 2019 ontvingen we een uitnodiging van Henry Zomer om in zijn zaak HenZom keukens te komen eten met 30 gasten. Van de afdeling Borne mochten er 20 personen komen dineren en van de afdeling Hertme/ Zenderen 10. De heer Zomer had op 24 januari  Els Tolle met haar bedrijf Aantafels uitgenodigd om een heerlijke diner voor te bereiden. Ter plekke werd de laatste hand nog aan het eten gelegd. De tafels zagen er sfeervol uit en het 4 gangendiner smaakte overheerlijk. Ter afsluiting werd er nog een kopje koffie geserveerd.  De beide Zonnebloemafdelingen hadden gezorgd voor een drankje bij het eten en ook voor een bos bloemen voor de familie Zomer. Na afloop ging iedereen met een voldaan gevoel naar huis. 

Akke Louwerman

074-2660360
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken