Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

VIT: Hulp bij Mantelzorg

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vroeg of laat krijgt iedereen met mantelzorg te maken. De gemeente vindt het belangrijk dat u de zorg goed vol kunt houden en niet overbelast raakt. VIT helpt u graag.

VIT-hulp bij mantelzorg

Doelstelling
De stichting VIT-hulp bij mantelzorg heeft als doel: ondersteuning bieden aan mantelzorgers en op verzoek ondersteuning bieden aan organisaties die aanvullende of vervangende mantelzorg kunnen leveren middels inzet van zorgvrijwilligers, en voorts het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Missie
VIT-hulp bij mantelzorg levert passende ondersteuning aan mantelzorgers en hulpvragers met als doel hen optimaal in staat te stellen (weer) deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Hierbij stimuleert VIT de eigen kracht, kennis en vaardigheden. VIT benadert hen met kundigheid, tijd en aandacht, waarbij waardering en respect voor de eigen leefwereld vanzelfsprekende kernwaarden vormen.
VIT werft zorgvrijwilligers die vervangende of aanvullende mantelzorg kunnen bieden en zet hen indien nodig en waar gewenst in. Aan alle zorgvrijwilligers biedt zij de mogelijkheid om zich verder in hun werk te bekwamen en te ontplooien.

Contactgegevens

VIT-hulp bij mantelzorg

Varsseveldseweg 5

7131 BG Lichtenvoorde

Tel. (0544) 82 00 00

Bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 15.00 uur

Lees meer op https://www.vithulpbijmantelzorg.nl/

 

Karin Klein

06-22972557
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?