Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Regiovakantie Wilsveen 2016

Zonnebloem afdelingsnieuws

De regiovakantie komt er aan , de voorjaarseditie. Deze zal plaats vinden van 18 t/m 23 april 2016 in het Klooster van Kranenburg.

Dit Groepshotel in de achterhoek is een imposant klooster dat dateert uit 1902 en in 2012 volledig is gerenoveerd. Uiteraard is het Klooster van Kranenburg daarbij voorzien van alle gemakken en comfort. De historie van dit bijzondere pand bepaalt de gastvrijheid en atmosfeer van vandaag en biedt u een verblijf in een ambiance van rust en ruimte waar huiselijkheid centraal staat. Wij zijn ervaren in het verzorgen van onvergetelijke vakanties voor zorgbehoevenden, maar ook is het klooster door de verscheidenheid aan zalen en een royale capaciteit een ideale locatie voor al uw feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

 

In de kloostertuin of op het terras kunt u volop genieten van de rust en de natuur. In de directe nabijheid van het Klooster van Kranenburg zijn er voor natuur- en cultuurliefhebbers volop mogelijkheden. Vanuit het klooster kunt u het bekende Pieterpad of de Pierre Cuyperus route volgen. De naastgelegen voormalige Katholieke kerk (architect Pierre Cuypers) is ingericht als Heiligenbeeldenmuseum. Het op 2 kilometer afstand gelegen dorp Vorden staat bekend om de acht kastelen die binnen de gemeentegrens in mooie entourages te vinden zijn.

Rolstoelvriendelijk klooster

Dit hotel is erg geschikt voor minder valide mensen. Mocht u in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn, wij hebben aan u gedacht!... hierdoor kunt u volop genieten van uw verblijf.                           Wij zijn ervaren in het verzorgen van onvergetelijke vakanties voor zorgbehoevenden.

Anita Kuling

079-7851597
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken