Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem vrijwilliger ontvangt Koninklijk Lintje

Een Zonnebloem vrijwilliger van de afdeling Zoetermeer-Buytenwaert is afgelopen zaterdag, 6 oktober, koninklijk onderscheiden.

Margreet van der Linden is op 6 oktober 2018 onderscheiden met een Koninklijk Lintje en is daarmee nu “LID in de ORDE VAN ORANJE-NASSAU”. De onderscheiding werd uitgereikt door onze Burgemeester dhr Aptroot, die uitgebreid verslag deed van al het vrijwilligerswerk van mw van der Linden. De uitreiking vond plaats bij “Applaus en Rozen” tijdens een feestelijke bijeenkomst met vertegenwoordigers van alle betrokken vrijwilligersorganisaties.

De onderscheiding is mw van der Linden verleend vanwege haar gedurende zeer vele jaren uitgevoerde vrijwilligersactiviteiten voor verschillende organisaties in Zoetermeer, t.w. De Vrije School, de Ichthuskerk, “Applaus & Rozen”, Buurttuin De Goede Aarde en De Zonnebloem afd. Zoetermeer-Buytenwaert.

Al deze organisaties hebben onder regie van mw de Haan van “Applaus & Rozen” het verzoek voor een Koninklijke Onderscheiding voor mw van der Linden ondersteund.

Anita Kuling

079-7851597
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken