Coördineren bij de Zonnebloem. Iets voor jou?

In DEVENTER (inclusief Diepenveen) zijn we hard op zoek naar Coördinatoren. Als coördinator werk je samen met de andere vrijwilligers van de Zonnebloem.

 

 

Coördineren bij de Zonnebloem, iets voor jou?

 

In DEVENTER (inclusief Diepenveen) zijn we hard op zoek naar Coördinatoren.

Als coördinator werk je samen met de andere vrijwilligers van de Zonnebloem. Je maakt activiteiten mogelijk voor de lichamelijk beperkte deelnemers van de Zonnebloem. Zodat zij weer even volop kunnen genieten. Kom kennismaken! https://www.zonnebloem.nl/deventer

 

Coördineren bij de Zonnebloem, iets voor jou?

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. In de regio Deventer zijn drie afdelingen actief met samen 130 vrijwilligers. Zij leggen huisbezoeken af en organiseren uiteenlopende activiteiten voor ongeveer 300 deelnemers van de Zonnebloem. Deze vrijwilligers zijn het liefste bezig met de mensen zelf en laten de coördinerende werkzaamheden graag over aan anderen. Daarom zoeken wij voor de regio Deventer diverse coördinatoren (m/v).

Als coördinator ondersteun je vrijwilligers en activiteitengroepen, maak je met hen plannen of beheer je de financiën. Je werkt samen, overlegt met andere coördinatoren en onderhoudt contacten met derden.

 

Iets voor jou? Bel of mail dan met :

Annelies Mulder   : Regiobestuurslid Deventer e.o.      Telefoon : 06-20375212

Email: a.e.m.mulder@outlook.com

Erik Witteveen      : Districtshoofd                                Telefoon : 06-51616495

Email : e.witteveen@zonnebloem.nl

Kijk voor meer informatie over de Zonnebloem op www.zonnebloem.nl. of op https://www.zonnebloem.nl/deventer. Er kan zoveel meer dan u denkt.

 

Vrijwilligers Zonnebloem Deventer en Diepenveen

De Zonnebloem is een vrijwilligersorganisatie met 1200 afdelingen door heel Nederland. In Deventer en Diepenveen zijn er zeven afdelingen. Op dit moment zijn wij bezig met een reorganisatie met als doel, drie grotere afdelingen* met voldoende  coördinatoren en vrijwilligers om bezoekwerk en activiteiten te kunnen doen met onze gasten.

Onze deelnemers zijn mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar, die door hun beperking er niet gemakkelijk meer op uit kunnen. De meeste huidige deelnemers in Deventer hebben een respectabele leeftijd.

Als vrijwilliger ga je op huisbezoek, kun je een uitje maken, nodig jij je gast uit voor een activiteit en help je organiseren bij een activiteit. Dat klinkt misschien wel veel maar als je af en toe één uurtje tijd hebt, kun je al heel veel voor iemand betekenen.

Waar zijn wij naar op zoek?

  1. Coördinatoren/Werkgroepleden met organisatie affiniteit, een duizendpoot met hart voor de medemens. Ben je enthousiast, wil je samen met anderen dingen organiseren voor de doelgroep. De taken worden in onderling overleg afgestemd.
  2. Mannen en vrouwen die gemiddeld één uur per week de Zonnebloem willen ondersteunen. Heb je meer tijd en vind jij organiseren leuk dan kan dat altijd.

* Afdeling Noord:         Diepenveen en gebied/ Deventer wijken boven de spoorlijn tot Overijssels Kanaal zoals Borgele, Keizerslanden, Voorstad en Rielerenk.

* Afdeling Oost:           Gebied/Deventer wijken ten oosten van Overijssels Kanaal zoals Colmschate en Vijfhoek.

* Afdeling Zuid:           Gebied /Deventer wijken onder spoorlijn tot Overijssels Kanaal zoals Binnenstad, Worp, Zwolse Wijk en Zandweerd.

Informatie

Annelies Mulder 0570-645881      a.e.m.mulder@outlook.com

Website Regio Deventer is https://www.zonnebloem.nl/deventer

Facebook https://nl-nl.facebook.com/zonnebloem.regiodeventer

Koos Vriezen

0644112171
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken