Succesvolle wintermiddag met "de juf, de bakker en de dominee"

De Zonnebloem regio Deventer heeft afgelopen week een succesvolle Wintermiddag georganiseerd voor haar elf afdelingen. In het Hof van Colmschate werden ruim 180 mensen verrast met de vele liedjes

 

De Zonnebloem regio Deventer heeft afgelopen week een succesvolle Wintermiddag georganiseerd voor haar elf afdelingen. In het Hof van Colmschate werden ruim 180 mensen verrast met de vele (meezing)liedjes en de humor van de Juf, de Bakker en de Dominee.
Dit muzikale trio blijkt een schot in de roos te zijn. Op groot scherm worden de liedjes geprojecteerd, zodat het publiek volop kan meezingen. En dat gebeurt, want die liedjes van vroeger zijn alom bekend. Tussen de muziek door zijn er verhalen, grappen en anekdotes. Het publiek geniet, zo ook de muzikanten die duidelijk plezier hebben in dit optreden. De dikke sneeuwvlokken die urenlang uit de lucht dwarrelen zorgen bovendien voor extra sfeer, zodat het ook een échte Wintermiddag is.

De aanwezigen zijn afkomstig uit alle hoeken van de regio Deventer: van Heeten tot Olst en Wijhe en van Nieuw Heeten tot Lettele  en Okkenbroek. Een bont gezelschap van mensen met een fysieke beperking; de doelgroep van de Zonnebloem. Mensen die zelf niet overal meer kunnen komen en zich verheugen op een gezellige middag of gewoon wat aandacht. Daar spelen de vrijwilligers van de Zonnebloem graag op in. Naast  het alom bekende bezoekwerk worden regelmatig gezellige middagen, uitstapjes en zelfs vakanties georganiseerd.

Dankzij de vele vrijwilligers en de goede voorbereiding en begeleiding van het Hof van Colmschate verloopt de Wintermiddag soepel en probleemloos. De koffie met gevuld speculaas smaakt prima, de drankjes en hapjes zijn goed verzorgd. Met ook nog een verloting in de pauze en een presentje bij vertrek kan de middag niet meer stuk. Een middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

Lijkt het u leuk om ook vrijwilliger te worden bij de Zonnebloem? Dat kan in diverse vormen. Zo kunnen we altijd mensen gebruiken voor bezoekwerk, begeleiding van activiteiten, die optreden als chauffeur of die een bestuursfunctie ambiëren. Of wilt u  in aanmerking komen voor de activiteiten of huisbezoeken van de Zonnebloem? Laat het ons weten! U kunt daarvoor terecht op: www.zonnebloem.nl/deventer.

 

Koos Vriezen

0644112171
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken