Kerstconcert 2015

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 12 december 2015 vond het traditionele kerstconcert plaats van De Zonnebloem afdelingen Zutphen Noord, Zutphen Zuid, Zutphen De Hoven, Warnsveld en Gorssel

Ook deze keer werden de gasten door de vele vrijwilligers ontvangen in “Het Lichtpunt” in Zutphen. Er was koffie en thee met een versnapering en in de pauze werden frisdrank en chocolaatjes uitgedeeld.

Er waren optredens van het Vrouwen/gospelkoor Kwadrant met aan de piano Stefan Potman. Het Warnsvelds- Mannenkoor met solisten Alette van den Brul, Jan Roelofs en Kees de Haan.dit koor werd begeleid op  de piano Evert-Jan de Groot.

En ook een groep van de  Jeugdstrijkers van de Muzehof onder leiding van Jaap van Elst, oogsten heel veel succes.. Vooral de solisten kregen veel bewondering van de gasten De solisten waren Ayla Fermin, Harm Wijnsma, Barbara Moerman en Anna Willemseen en Nigel Menting deze violist gaf als viertien jarige een professioneel vioolstuk ten gehore

En tot slot een samenzang, waarbij de beide koren samen het podium deelden. Onder begeleiding op het orgel bespeeld door Wietske Draijer.

Met veel dank aan de vrijwilligers de koster van der kerk  was dit een heel mooie middag waar met veel genoegen op kan worden terug gezien.

Ronald de Boer

0680058565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?