Boottocht Twente Kanaal

Zonnebloem afdeling

Op elf mei ’16 was het dan zover de boottocht voor de gasten van de zonnebloem afdelingen Zutphen-Noord, Zutphen- Zuid, De Hoven, Warnsveld en Gorssel.

Zonnebloem Zutphen-Zuid, Warnsveld, Gorssel, De Hoven, Zutphen-Noord.

Na een  actieve tijd van de bootcommissie , gingen wij met110 gasten varen met de “Jan Plezier” uit Meppel. Op 11 mei 2016 om 10 uur werden de trossen losgegooid achter de sluis in Eefde. Ben van Raay  onze voorzitter van de bootcommissie heet de gasten welkom namens de Zonnebloem. De kok van de “Jan Plezier” heet allen welkom en vertelt hoe de dag er uit ziet en dat we richting Almelo varen. Hij wenst  allen veel plezier. Onze accordeonist brengt gelijk de stemming er in door zijn mooie melodieën en meezingers. Na de middag was er een schitterende loterij met vele mooie prijzen. Na een dag met veel plezier lekker eten en drinken,en genieten van de mooie natuur  waren we om half vijf weer terug. Een ieder ging voldaan huiswaarts.

Ronald de Boer

0680058565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?