Herfst tinten tocht

Zonnebloem afdeling

Een gezellige bustocht over de Veluwe

Herfst tinten tocht  over de Veluwe. 28-09-2016

Rond 13.00 uur is de tocht begonnen

Er was een zeer grote belangstelling voor deze activiteit, daarom hadden we een grote en twee kleine bussen in gezet. Twee vrijwilligers dhr. en mevr. Draaier hebben de twee kleien busjes gereden waarvoor onze dank.

Na ongeveer een half uur nodig te hebben gehad voor het instappen kon de reis een aanvang nemen in de richting Harskamp. Waar we de eerste stop hadden. Onze gasten zijn daar getrakteerd op koffie met gebak.

Na dit koffie uurtje ging de reis verder, met nu een gids aan boord, over de Veluwe.

Deze mevr. Was vrijwilligster van het Staatsbosbeheer en wist ons enorm veel te vertellen over het wel en wee van het leven op de Veluwe. Iedereen was vol spanning om het wild te zien. Maar helaas de dieren lieten zich niet zien, zelfs geen schaap of konijntje.

Na deze mooie tocht ging de reis weer terug naar de Harskamp, waar de gasten en begeleiding van het stamppotten buffet genoten hebben.

Iedereen heeft het enorm naar de zin gehad en het weer heeft zich ook van de goede kant laten zien. Al met al een bijzonder mooie dag voor onze gasten.

Ronald de Boer

0680058565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?