Koor Dimense

20190223142051jpg

Zingen in de Bornhof

Het is een mooie, zonnige middag als het “Dimense koor “ uit Deventer naar Zutphen komt. Het koor had van Zutphen-Noord een uitnodiging gekregen om de gasten een leuke middag te bezorgen en dat is goed gelukt.

 

Als alle gasten zijn gearriveerd en een plaatsje hebben gevonden, krijgen ze eerst koffie of thee met iets lekkers erbij. Als de zangers en zangeressen zich hebben opgesteld, dan heet Toos Hilferink ze een hartelijk welkom.

 

Het koor zong erg mooi. Ook oude liedjes, wat erg werd gewaardeerd door de gasten. Na een klein uur is er pauze, dan krijgen de gasten een drankje met een hapje. De hapjes zijn door enkele handige vrijwilligers zelf gemaakt. Het is niet alleen lekker, maar ziet er ook fantastisch uit.

 

Na de pauze zingt het koor weer uit volle borst. Enkelen beginnen te dansen en een poosje later polonaise. Hier deden meerderen aan mee.

 

Het was een mooie geslaagde middag, ook omdat er mee gezongen kon worden, met de bekende oude liedjes. Dat werd erg gewaardeerd.

 

Hermien en Tonny

 

 

Ronald de Boer

0680058565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?