Roll-over Bronckhorst

zonnebloem-roll-overjpg

Drie dagen wandelen met gasten van de Zonnebloem

Het derde lustrum van de Roll-over Bronckhorst werd gevierd met een feestelijke lunch bij Jos en Dycke in Steenderen en een muzikale intocht door verschillende blaaskapellen en orkesten.

Drie avonden wandelen met gasten van de Zonnebloem, voortgeduwd door de vele vrijwilligers, was een grote happening.

Donderdag was de start in Zelhem bij buurthuis D'n Draejer. De wandeltocht ging door de prachtige natuur van de IJsselstreek. Tijdens de pauze werd genoten van een kopje koffie.

Vrijdag werden gasten en vrijwilligers verwacht op Sportpark 't Meijerink. Het weer was een beetje fris, maar met een jasje en een dekentje werd ook deze avond weer een prachtige wandeling gemaakt.

Zaterdag, de laatste en derde wandeltocht, was het één groot feest. Na de feestelijke lunch vertrokken de deelnemers naar het Marktplein in Steenderen voor de muzikale intocht naar de finish bij Sporthal “Het Hooge Wessel”.

Na de uitreiking van een medaille aan de gasten en een zonnebloem aan de vrijwilligers, werd dit derde lustrum van de Roll-over Bronckhorst afgesloten.

Het was weer een groot succes!

 

 

 

Gerrie Vriezekolk

 

 

Ronald de Boer

0680058565
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?