Nieuws vanuit het bestuur

Op maandagavond 27 september hebben we afscheid genomen van twee van onze bestuursleden, te weten Geesje Heerema en Betty van der Kooi.
Na meer dan vijftien jaar diverse functies te hebben vervuld als vrijwillgsters en binnen het bestuur, hebben ze besloten te stoppen en hun taken aan anderen door te geven. Al die jaren hebben ze zich met hart en ziel ingezet voor alle gasten en verschillende activiteiten, samen met alle vrijwilligsters, georganiseerd. We hebben ze namens de Zonnebloem een bloemetje en een cadeaubon aangeboden.
We willen hen bij deze, ook via de site, hartelijk bedanken voor hun betrokkenheid en inzet.


Gelukkig hebben we al vrij snel weer twee nieuwe, bevlogen bestuursleden mogen vinden, te weten Tjittie Turkstra en Hennie van den Berg, die grotendeels de taken van Geesje en Betty wilden overnemen.
Jullie heten we hartelijk welkom en wensen jullie een fijne tijd toe binnen ons bestuur.

Ook hebben we deze avond twee van van onze vrijwilligsters, te weten Annie van der Meulen en Dirkje Steringa, in het zonnetje mogen zetten, vanwege een dienstverband van tien jaar.

Zij hebben het jubileumspeldje mogen ontvangen en verder hebben ook zij een bos bloemen en een cadeaubon gekregen.

In de pauze hebben we op een ontspannen manier afscheid genomen van onze twee bestuursleden en het jubileum gevierd met onze twee vrijwilligsters middels koffie/ thee en iets lekkers erbij.

Al met al was het erg gezellig.

Namens het bestuur Kor Kleefstra

Tjittie Turkstra

0623958920
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk