Zonnebloem afdelingswebsite

 

De Zonnebloem, afdeling Achterveld maakt onderdeel uit van de Nationale Vereniging De Zonnebloem. Een vrijwilligersorganisatie die zich door middel van bezoekwerk, er samen op uit, excursies, theater, vakanties, evenementen en persoonlijke aandacht,  inzet voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Achterveld is één van de ruim 1200 lokale Zonnebloem-afdelingen in ons land. Onze afdeling bestaat uit 29 enthousiaste en betrokken vrijwilligers die zich inzetten voor ruim 65 gasten.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of samen met jou op pad te gaan.

Daarnaast organiseren we verschillende activiteiten. In de agenda zie je wat we allemaal doen.

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Of je aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact met ons op middels het contactformulier.

Er kan zoveel meer dan je denkt.

Karin Brienne

0342-451930
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken