Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Carnaval 1

Zonnebloem afdelingsnieuws

Uitreiking herinneringspuup

Gisterenavond werd namens Carnavalsvereniging de Puupenkoppen door Elise Andriessen  de Krentenpuup uitgereikt aan Joep van Burgsteden. Wij zijn uiteraard blij voor Joep en het is meer dan verdiend.

 

De Krentepuup gaat jaarlijks naar een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap van Achterveld. Prins Bok II van Puupenkoppenland heeft de daarbij behorende oorkonde  aan hem overhandigd.

De Krentepuup bestaat uit een 5 kilo zwaar krentenbrood in de vorm van een pijp. Bijzondere waardering en respect werden vrijdag uitgesproken voor de diverse initiatieven die door Joep van Burgsteden zijn ontplooid in Puupenkoppenland.

De Zonnebloem Achterveld kreeg in het carnavalsjaar 2014 de Krentenpuup uitgereikt en traditiegetrouw werd nu de herinneringspuup aan ons uitgereikt. We zullen met elkaar een geschikte plek gaan bepalen waar deze Puup zal komen te hangen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Karin Brienne

0342-451930
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken