Carnaval 1

Zonnebloem afdelingsnieuws

Uitreiking herinneringspuup

Gisterenavond werd namens Carnavalsvereniging de Puupenkoppen door Elise Andriessen  de Krentenpuup uitgereikt aan Joep van Burgsteden. Wij zijn uiteraard blij voor Joep en het is meer dan verdiend.

 

De Krentepuup gaat jaarlijks naar een persoon die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de gemeenschap van Achterveld. Prins Bok II van Puupenkoppenland heeft de daarbij behorende oorkonde  aan hem overhandigd.

De Krentepuup bestaat uit een 5 kilo zwaar krentenbrood in de vorm van een pijp. Bijzondere waardering en respect werden vrijdag uitgesproken voor de diverse initiatieven die door Joep van Burgsteden zijn ontplooid in Puupenkoppenland.

De Zonnebloem Achterveld kreeg in het carnavalsjaar 2014 de Krentenpuup uitgereikt en traditiegetrouw werd nu de herinneringspuup aan ons uitgereikt. We zullen met elkaar een geschikte plek gaan bepalen waar deze Puup zal komen te hangen.

Karin Brienne

0342-451930
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken