Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spar Clubcard actie

Zonnebloem afdelingsnieuws

Uitslag 2014

Van Miriam en & Henri Schouten kreeg ik gisteren het bericht dat de eindbedragen van het clubcard sparen over het jaar 2014,  voor verenigingen bekend zijn geworden.

Super TROTS mag ik jullie mededelen dat wij,  als vereniging de Zonnebloem Achterveld, samen met onze solidaire  spaarders,  een totaal bedrag hebben gespaard van:                                                                                                                                             € 633,81  !!

 Een gedeelte van dit bedrag was in augustus 2014 al naar onze penningmeester overgemaakt. Het restant volgt deze week.

We hebben het met elkaar super goed gedaan en staan op nummer 1 van alle verenigingen.

Ik hoop van harte dat we dit goede resultaat en de motivatie om de kaart te gebruiken vast kunnen houden en voort te zetten.                                                                                                   

De familie Schouten zal de komende week in de winkel en via social media de totale lijst van opbrengsten bekend maken.

Namens het bestuur en uiteraard onze Zonnebloemgasten,  dank voor jullie inzet en motivatie in deze actie.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Karin Brienne

0342-451930
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken