Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Zwemmen in Toscane

Samen zwemmen in Toscane

17-04-2014

Het echtpaar de Jonge houdt van reizen, natuur én klassieke kunst. Vandaar dat ze dit jaar kozen voor een van onze nieuwe vakantiebestemmingen: Toscane. Ze genoten van de reis én lagen na jaren weer samen in het zwembad.

Een stedentrip naar Parijs, vakantie in Zuid-Frankrijk of een rondreis door Turkije. Bep en Piet, beiden 70 jaar, reisden altijd graag af naar mooie plekken. Toen Piet te kampen kreeg met een ziekte aan zijn zenuwstelsel, multiple sclerose (ms), werd dat lastiger. “Met de Zonnebloem voel je je veilig en kunnen we toch samen weg”, vertelt Bep. “Zélfs met het vliegtuig, wat we nooit meer deden. Probeer maar eens een rolstoel te duwen en ook nog koffers mee te slepen… We hebben gewoon hulp nodig.”

 “Je staat perplex!”

Mede op aanraden van de kinderen, kozen de twee voor Toscane. En dat beviel goed. “Wát een prachtige omgeving!”, vertelt Bep. “En we hebben ontzettend genoten van tripjes naar steden als Florence, ook omdat we kunstliefhebbers zijn. Je staat echt perplex wat ze allemaal konden maken vroeger.”

Zonnebloem vakantie Toscane

Lekker in het zwembad

Voor het eerst in jaren hebben Piet en Bep ook weer lekker in het zwembad gelegen samen. Piet: “Ik kan niet echt meer zwemmen, maar met de hulp van de vrijwilligers ging het goed. En als ik eruit wilde, brachten ze me in mijn rolstoel rechtstreeks naar de douche om me weer te helpen aankleden. Dan kon Bep ook lekker nog even in het zwembad blijven.”

Prachtige herinnering

De hulp van de vrijwilligers was dan ook onmisbaar voor het echtpaar. “Normaal gesproken help ik hem thuis met bijna alles”, vertelt Bep. “Nu werd er ’s ochtends al aan de deur geklopt door een vrijwilliger, met de vraag of hij of zij kon helpen. Dat gaf mij ook heel veel rust.” Na afloop van de week vakantie kreeg iedereen een dvd met de gemaakte foto’s daarop. “Dat is voor ons echt een prachtige herinnering aan een leuke tijd.”

Ook een keer met de Zonnebloem op vakantie? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar! Bekijk ons vakantieaanbod en meld je meteen aan.