Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Naar de bioscoop met  mederwerkers Mora

Mora trakteert op filmmiddag

09-05-2014

Snackfabrikant Mora hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op dinsdag 6 mei organiseerde het Tilburgse bedrijf voor honderd fysiek beperkte deelnemers van de Zonnebloem een bioscoopmiddag bij Pathé Tilburg.


“De Zonnebloem is één van de vaste goede doelen waarvoor we activiteiten organiseren”, vertelt Ramona de Vos,  Office Manager bij Mora. “Onze sponsorfilosofie is dat we graag een feestje faciliteren op plaatsen waar dit niet altijd vanzelfsprekend is. Dit sluit perfect aan bij de Zonnebloem, die mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke ervaring wil bezorgen.”


Tijdens de filmmiddag ontvingen twintig vrijwilligers, allemaal medewerkers van Mora, de deelnemers van de Zonnebloem met koffie en een muffin. Vervolgens was het tijd voor de film ‘Toen was Geluk nog heel gewoon’. Na afloop van de film werd de aanwezigen  een borrel aangeboden, waarbij de bitterballen uiteraard niet ontbraken. De Vos: “Voor veel mensen met een fysieke beperking is een bioscoopbezoek een hele opgave. In samenwerking met Pathé Tilburg en de Zonnebloem zorgen wij er vandaag voor dat ook deze groep eens onbezorgd kan genieten van een filmmiddag.”

De filmmiddag is een pilot van de Zonnebloem. Met de filmmiddag biedt de organisatie bedrijven, met een relatief klein budget en de inzet van een beperkt aantal mensen, de mogelijkheid om veel deelnemers een leuke middag bezorgen.