Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Eiffeltoren by night

05-08-2014

Twaalf jaar geleden reisde Jasmijn, 26 jaar oud en afhankelijk van een elektrische rolstoel, al eens naar Parijs. Inmiddels wilde ze de stad nog wel een keer zien. “Hij is namelijk echt prachtig! Het Louvre, de Eiffeltoren natuurlijk, en een excursie naar Versailles. Met een kleine groep lichamelijk beperkten en vrijwilligers hebben we een leuke week gehad!” 

Naar buiten 

De stad werd ook ’s avonds nog bezocht. “Ik ging vroeger met mijn ouders altijd naar de camping, dus ik hou van het buitenleven. Hotels vind ik maar een beetje saai, zeker ’s avonds. Daarom wilde ik in de avonden graag nog naar buiten: lekker het terras op. En dat kon ook gewoon! Ik stond er op een gegeven moment ook echt om bekend. ‘Kom, we gaan naar buiten, anders houdt Jasmijn het niet meer vol’, werd er dan voor de grap gezegd.” Op een avond bezocht ze ook de Eiffeltoren. “Prachtig met al die lampjes”, vertelt ze. “We hebben daar nog een hele fotoshoot gedaan, echt heel bijzonder om mee te maken.”

Eiffeltoren

Mannelijke aandacht 

Het was voor Jasmijn de eerste keer dat ze op reis ging met de Zonnebloem. "Het is me heel erg goed bevallen. Het is gewoon fijn dat er altijd goede verzorging en hulp aanwezig is." Zo werd Jasmijn verzorgd door maar liefst twee mannelijke vrijwilligers. “Zij waren collega’s van elkaar en wilden de verzorging graag samen doen. Terwijl ik eigenlijk maar van één iemand hulp nodig heb. Maar ze waren samen een geoliede machine, mooi om te zien. En een beetje mannelijke aandacht is natuurlijk nooit verkeerd”, zegt ze met een glimlach.