Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Video naar de zon in Turkije

10-11-2014

“Het was de laatste Turkijereis van het jaar, van 21 tot 31 oktober. We verbleven in het Sundance Resort in Bodrum. Dit complex is redelijk nieuw en ziet er verzorgd uit. De kamers zijn ruim en zijn voldoende aangepast voor mensen met een lichamelijke beperking”, vertelt Hans. De vakantie is heel goed verlopen. “Met groep hebben we een mooie tijd gehad. In totaal waren we met tien deelnemers en acht vrijwilligers, waaronder zes verpleegkundigen.” 

Hoogtepunt 

Het hoogtepunt vond Hans de dagexcursie naar het Griekse eiland Kos. “Dat ligt vlak voor de kust bij Bodrum, op een klein uur varen. Toen we aankwamen, vielen we midden in wat een bevrijdingsfestival bleek te zijn. Op een plein bekeken we een show met klederdracht. Deze duurde anderhalf uur. Heel leuk om onverwacht mee te maken.” 

Sympathiek 

“Op het plein waren zo’n 25 stoelen neergezet voor, wat naderhand bleek, onder andere de burgemeester en het hoofd van politie. Dit wisten we niet en wij zijn met ons gezelschap daar gaan zitten. Bij aankomst van de hoogwaardigheidsbekleders keken ze even naar ons, en besloten toen te blijven staan. Wij mochten blijven zitten. Dat was heel sympathiek!