Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
pannenkoekenactie

Pannenkoeken eten voor het goede doel

30-01-2015
Op de braderie staan, een sponsorloop organiseren of… pannenkoeken eten! De afdeling Renscherwoude maakte een deal met drie pannenkoekenhuizen in de buurt: de tweede pannenkoek is gratis én een euro waard. Die schenkt het restaurant aan de lokale afdeling.
  

Acties lokale afdelingen

Drie pannenkoekenhuizen doen mee aan de actie: Bergzicht in Woudenberg, De Langenberg in Ede en De Bijenmarkt in Veenendaal, die media 2015 haar deuren opent. Fred van Riet, initiatiefnemer van de samenwerking, legt uit hoe de actie werkt: “Je krijgt met een speciale Zonnebloemcoupon de tweede pannenkoek gratis. Voor elke ingeleverde coupon doneert de restauranteigenaar een euro aan onze afdeling.”

Een keer wat groters

Fred is zeer te spreken over de medewerking van de restaurants. “Natuurlijk fantastisch dat ze dit doen. Met het geld dat met de actie opgehaald wordt, kunnen we voor onze deelnemers een keer wat groters organiseren waar ze kosteloos aan kunnen deelnemen. En ons vijfentwintigjarig jubileum ligt ook alweer in het verschiet…”

Fondsenwerving

Het is niet de eerste keer van Fred een samenwerking met een lokale organisatie op touw zet. “Ik ben gewoon vrijwilliger bij de afdeling, maar vind het leuk om me wat extra in te spannen voor fondsenwerving. Zo hebben we eerder een wedstrijd georganiseerd om de hoogte zonnebloem te kweken, waarbij de prijzen werden gesponsord door winkels uit de omgeving. En we hebben vorig jaar een lotenactie gehouden bij verschillende horeca, die een gratis lot weggaven bij een speciaal Zonnebloemmenu. En nu de pannenkoekenactie. Nieuwe dingen bedenken zie ik echt als een uitdaging.”

Download de zonnebloemcoupon