Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

100 rolstoelen in Theater de Schalm

11-05-2015

Goed voorbeeld doet goed volgen! Cabaretier Marc de Hond verving tijdens de première van zijn voorstelling ‘Scherven brengen geluk’ theaterstoelen voor rolstoelen. Theater De Schalm in Veldhoven doet zondag hetzelfde.

Hoe hard mag je lachen om iemand in een rolstoel? Heel hard, vindt cabaretier Marc de Hond, die zelf in een rolstoel zit. In zijn theatershow vertelt hij hoe het grootste drama in zijn leven hem uiteindelijk ook veel moois opleverde.

Zondag 17 mei staat Marc de Hond met zijn show in Theater De Schalm in Veldhoven. “In overleg met Marc de Hond is ervoor gekozen de zaalopstelling te wijzigen naar een vlakke zaal zodat veel gasten in een rolstoel de voorstelling kunnen bijwonen”, vertelt Monique van den Berg van Theater de Schalm. “Daarnaast hebben we speciaal voor de Zonnebloem een kortingsactie. Rolstoelgebruikers die een kaartje kopen, mogen gratis een begeleider meenemen.” 

Grote open ruimte 

Het is niet alledaags dat de stoelen uit de zaal gehaald worden. “Het is de eerste keer dat we een vlakke zaal hebben bij een professionele productie uit ons reguliere theateraanbod. We halen zoveel stoelen als nodig weg. Tot nu toe zitten we op de drie eerste rijen, maar mochten meer rolstoelgebruikers zich aanmelden, dan kunnen we alle elf de rijen uit de onderste zaal verwijderen. Dan wordt het een hele grote ruimte open ruimte.” 

Kaarten bestellen? 

Kaarten voor ‘Scherven brengen geluk’ van Marc de Hond in Theater de Schalm kosten 18 euro. Als rolstoelgebruiker mag je gratis een begeleider meenemen. De show is zondag 17 mei om 15.00 uur. Reserveren kan telefonisch (040-253 3578, ma t/m za van 11.00 tot 15.00 uur), via e-mail (reserveringen@deschalm.com) of aan de theaterkassa (ma t/m za van 10.30 tot 14.30 uur). Vermeld bij reservering de actiecode ‘zonnebloem’ en geef duidelijk aan of je gebruikmaakt van een eigen rolstoel of een ‘reguliere’ stoel wilt gebruiken. 

De korting is niet geldig op reeds gekochte kaarten en/of in combinatie met andere aanbiedingen. Per reservering worden maximaal €2,50 reserveringskosten in rekening gebracht.