Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vanaf volgend jaar hebben we een nieuwe bestemming in onze vakantieaanbod: een compleet aangepast vakantieverblijf midden in de Griekse natuur. Benieuwd naar de ins en outs? Wendy Veldink van de afdeling Vakanties en Evenementen geeft uitleg. 

Om wat voor accommodatie gaat het? 

“Villa Sevasti, een kleinschalig aangepast viersterrenhotel met vijftien mooie kamers. We hebben begin dit jaar een bezoek gebracht om alle voorzieningen te bekijken en het hele hotel is perfect aangepast. Er is overal aan gedacht. Daarnaast hebben ze wel een mooie, authentieke sfeer kunnen behouden.”

Waar ligt het hotel?

“Het ligt midden in de natuur, op zo’n tien minuten rijden van het strand. Omdat het iets hoger gelegen is, heb je een adembenemend uitzicht.” 

Wat is er in de omgeving te doen?

“Deze vakantie is vooral bedoeld voor mensen die willen genieten van een rustige omgeving met veel mogelijkheden voor culturele uitstapjes. Zo zijn er excursies naar een indrukwekkend mooi vrouwenklooster en kun je naar Olympus, de hoogste berg van Griekenland. Het strand is er natuurlijk ook, maar niet op loopafstand. De eigenaren hebben bewust gekozen voor een rustige plek, om de massale drukte van het toerisme te ontlopen. Maar dat wil niet zeggen dat je niet naar het strand kan! Het hotel heeft aangepast vervoer beschikbaar om overal te komen.” 

Hoe hebben jullie deze villa ontdekt?

“Grappig genoeg is de eigenaar zelf ons toegekomen, letterlijk. Hij kwam langs het Nationaal Bureau in Breda om zichzelf voor te stellen en te vertellen over zijn villa. De man heeft een bijzonder verhaal: zelf was hij fysiotherapeut toen hij een beroerte kreeg en tijdelijk zelf in een rolstoel belandde. Toen ontdekte hij hoe weinig voorzieningen en aangepaste vakantiemogelijkheden er waren in zijn land. Zelf heeft hij Villa Sevasti opgezet. Omdat hij zelf weet hoe het is om in een rolstoel te zitten, weet hij precies wat nodig is om met een lichamelijke beperking te genieten van een heerlijke zonvakantie.”

Wanneer staan de reizen naar Griekenland gepland?

“We organiseren een week in april 2016 en een in oktober 2016. Vanaf begin november kun je onze vakantiegids aanvragen via zonnebloem.nl. Vrijwilligers kunnen zich ook via onze website aanmelden vanaf begin november. Meer informatie over de accommodatie vind je op www.villasevasti.com.”