Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Elly gaat paragliden met de Zonnebloem voor de donateursmailing Zonnebloem Nieuws in januari

Elly's droom komt tóch uit

16-10-2015

Elly Bijman laat zich niet remmen door haar beperking. Ondanks dat ze al jaren last heeft van haar rug - en voor lange afstanden afhankelijk is van een rolstoel - wil ze volop van het leven genieten. Hulp heeft ze soms wel nodig. Zeker nadat haar man, haar steun en toeverlaat, een aantal jaren geleden overleed.

Deze zomer ging Elly daarom voor het eerst met de Zonnebloem op zonvakantie naar Bodrum in Turkije. Daar verlegde ze haar grenzen. Zwemmen met dolfijnen, duiken. Ook parasailen stond op haar bucketlist, maar vanwege de weersomstandigheden kon die daar niet doorgaan. Kijk mee hoe deze wens uiteindelijk toch nog in vervulling ging.