Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Uitzicht zwembad Tenerife

Koffers pakken voor Tenerife

02-02-2016

De start van het vakantieseizoen is in zicht. Begin februari vliegt een groep vakantiegangers voor een zonvakantie naar Tenerife. Aan boord gaat ook de 60-jarige Jenny Boogaard. Ze heeft er zin in en is al bezig met de voorbereidingen.

Zijn je koffers al gepakt?

“Dat nog niet, maar ik ben wel druk met voorbereidingen. Ik moet vanwege mijn gevoelige huid een heel goede zonnebrand meenemen. En ik heb extra medicijnen al vroegtijdig aangevraagd. Binnenkort ga ik nog een keer winkelen voor wat nieuwe zomerkleding. Ik kan niet wachten om naar de zon te gaan.”

Ben je zo’n zonaanbidder?

“Ik hou erg van een warm klimaat. Dat heeft ook te maken met de neuromusculaire aandoening die ik heb. Warmte maakte mijn spieren soepeler. En zwemmen in warm water heeft ook een positieve werking. Felle zon is niet goed voor mijn huid, dus vandaar dat ik in deze periode ga. Nu is het nog niet te warm in Spanje.”

Ooit eerder op Tenerife geweest?

“Ja, heel lang geleden. Misschien wel twintig jaar. Maar toen liep ik nog niet met een rollator. Ik ga het eiland nu van een andere kant beleven. Daar heb ik wel even over heen moeten stappen, maar het is niet anders. Als ik leuke dingen wil blijven doen, moet ik nu eenmaal hulp hebben.”

Hoe vind je de accommodatie?

“Die ziet er perfect aangepast uit! Ik heb op de site gekeken en ik zie al wel dat er overal aan gedacht is. Tot aan verhoogde zwembadbedjes aan toe. Dat geeft me een veilig gevoel. Ik kan met een gerust hart het vliegtuig instappen.”

Jaarlijks genieten meer dan 8.000 mensen met een lichamelijke beperking van een vakantie met de Zonnebloem in binnen- en buitenland. We organiseren stedentrips, zonvakanties, reizen met ons schip en we verhuren een aangepaste vakantiewoning. Tijdens de vakanties is de zorg volledig in handen van verpleegkundigen en verzorgenden en alle accommodaties zijn goed toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.