Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Support 2016

Kom naar Support 2016

26-04-2016
Kom naar Support; de grootste beurs in de Benelux voor mensen met een lichamelijke beperking, hun omgeving en professionals die in hun dagelijks werk te maken hebben het begeleiden of verzorgen van mensen met een handicap. In verschillende hallen van de Jaarbeurs zie je van 25 t/m 28 mei hoeveel er mogelijk is als je leeft met een beperking. 

De focus ligt bij deze editie van Support vooral op ‘zelf doen en zelf uitproberen’. Je kan de nieuwste hulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen zelf uitproberen. En wil je eens ervaren hoe het is om in een aangepaste auto rond te rijden? Geen probleem, het kan op de  deze beurs in Utrecht.

De Zonnebloem is erbij!

Een kijkje nemen in onze aangepaste rolstoelhuurauto en meteen ook kans maken op een dagje uit met de Zonnebloemauto? Kom dan langs bij onze stand en laat je informeren over wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook op het Beauty- en Modeplein zijn wij te vinden samen met andere partijen, die kleding maken voor mensen met een beperking. Je kunt er inspiratie opdoen voor trendy en draagbare kleding. Op zaterdag zijn er op dit plein modeshows. De presentatie is in handen van niemand minder dan stylist Maik de Boer.

Themacafé’s

Nieuw op Support zijn de drie themacafés die op de beursvloer zijn ingericht. Elk café staat in het teken van een ander ziektebeeld. Wil je graag meer weten over MS, dwarslaesie of spierziekten, breng dan een bezoek aan deze centrale ontmoetingsplekken. Natuurlijk om meer informatie te vinden, maar ook om gewoon een lekker drankje te drinken. 

Onbeperkt aan de slag

Op de beursvloer is ook de organisatie Onbeperkt aan de slag te vinden. Deze organisatie bemiddelt tussen werkgevers en mensen met een beperking die graag aan het werk willen. Onbeperkt aan de slag is een digitaal platform dat zo nu en dan  Meet & Greets organiseert samen met hun deelnemende werkgevers. Op Support vindt zo’n Meet & Greet plaats. 

Vakprogramma

Support is er niet alleen voor bezoekers, maar ook voor zorgprofessionals die dagelijks te maken hebben met mensen met een lichamelijke beperking. Dan moet je denken aan fysiotherapeuten, ergotherapeuten, arbeidsdeskundigen en verpleegkundigen. Zij kunnen nieuwe ideeën opdoen op de beurs en ook van alles zelf testen. Er is ook een inhoudelijk vakprogramma samengesteld. Zo kun je als vakprofessional meedoen aan interessante debatten, presentaties en workshops. 

Innovatieroute

Voor mensen die na hun beursbezoek weer helemaal op de hoogte willen zijn van de laatste technieken en ontwikkelingen is er de Innovatieroute. Deze begeleide wandeling brengt je langs allerlei stands waar de nieuwste producten worden getoond en gedemonstreerd. Deze wandeling vindt iedere beursdag twee keer plaats. 

Aanmelden

Lijkt het je leuk om in de week van woensdag 25 tot en met zaterdag 28 mei een bezoekje te brengen aan Support, meld je dan alvast aan.

De toegang is gratis. Op woensdag t/m vrijdag is Support open van 10.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de beurs open tussen 10.00 en 16.00 uur.