Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Breda Live festival

'Reporter' Klara vooraan bij Breda Live

12-07-2016

Met bijna 18.000 man publiek was Breda Live zeker een gezellig feestje te noemen. Klara trok de stoute schoenen aan en bereikte met haar rolstoel de voorste rij. Speciaal voor ons legde ze vast op camera hoe de Zonnebloemgroep genoot van het festival.

Nooit eerder stond Klara uit Tilburg helemaal vooraan bij een concert. “Dat is eigenlijk vanwege de drukte bijna niet te doen in een rolstoel”, legt ze uit. Maar vandaag durft ze het aan om de mensenmassa in te gaan. Omdat vrijwilligster Monique met haar meegaat.

De twee komen steeds verder en bereiken uiteindelijk de voorste rij.  “We vroegen overal beleefd of we erlangs mochten en glimlachten lief”, vertelt Klara lachend. “Iedereen liet ons door. Voor we het wisten stonden we helemaal vooraan! Wat een belevenis!”

Heel even kan Klara het volhouden om te staan, half leunend op de balustrade. Monique houdt haar lege rolstoel in de gaten terwijl Klara geniet van het optreden van Typhoon. “Geweldig, dit!”, roept ze naar achteren.