Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Breda Live festival

'Reporter' Klara vooraan bij Breda Live

12-07-2016

Met bijna 18.000 man publiek was Breda Live zeker een gezellig feestje te noemen. Klara trok de stoute schoenen aan en bereikte met haar rolstoel de voorste rij. Speciaal voor ons legde ze vast op camera hoe de Zonnebloemgroep genoot van het festival.

Nooit eerder stond Klara uit Tilburg helemaal vooraan bij een concert. “Dat is eigenlijk vanwege de drukte bijna niet te doen in een rolstoel”, legt ze uit. Maar vandaag durft ze het aan om de mensenmassa in te gaan. Omdat vrijwilligster Monique met haar meegaat.

De twee komen steeds verder en bereiken uiteindelijk de voorste rij.  “We vroegen overal beleefd of we erlangs mochten en glimlachten lief”, vertelt Klara lachend. “Iedereen liet ons door. Voor we het wisten stonden we helemaal vooraan! Wat een belevenis!”

Heel even kan Klara het volhouden om te staan, half leunend op de balustrade. Monique houdt haar lege rolstoel in de gaten terwijl Klara geniet van het optreden van Typhoon. “Geweldig, dit!”, roept ze naar achteren.