Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Rotary geeft cheque

Rotary Veenendaal doneert opbrengst wandeltocht

30-08-2016
De Zonnebloem heeft een donatie van € 11.570,54 ontvangen van Rotary Club Veenendaal Regio. Dit bedrag is de opbrengst van drie edities Heuvelrug Wandeltocht. Godfried Barnasconi, voorzitter Nationale Bestuur van de Zonnebloem, nam onlangs de cheque in ontvangst.

De Heuvelrug Wandeltocht is een jaarlijkse wandeling langs de mooiste plekken van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De organisatie daarvan is in handen van Rotary Club Veenendaal Regio. Dit jaar namen maar liefst 1.200 mensen deel aan de wandeltocht.

De opbrengst van de Heuvelrug Wandeltocht gaat ieder jaar in zijn geheel naar goede doelen. De organisatie doet er alles aan om zoveel mogelijk gesponsord te krijgen, zodat het inschrijfgeld laag kan blijven maar ze toch een hoogwaardige, professionele en kwalitatieve wandeltocht kunnen organiseren.

Dit jaar heeft Rotary Club Veenendaal Regio wederom gekozen om de donaties naar de Zonnebloem te brengen. Ons motto “Er kan zoveel meer dan je denkt” past goed bij wat de Heuvelrug Wandeltocht al jaren uitstraalt; een prachtige wandeltocht, georganiseerd met veel vrijwilligers, waarbij de opbrengst naar goede doelen gaat.

Lees meer over de inzet van Rotary Club Veenendaal Regio