Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
José en Wilma

"Net alsof ze erbij was"

05-09-2016
Relaxen op het zonnedek, samen ontbijten op bed en lief en leed delen: Wilma en José gingen jarenlang samen op vaarvakantie met MPS de Zonnebloem. Tot dat door Josés gezondheid niet meer ging. Dit jaar ging Wilma samen met haar moeder. Eenmaal aan boord wachtte haar een bijzondere verrassing...

 “Het is de zeventiende keer dat ik mee ga met de Zonnebloemboot. Mijn ouders brachten me altijd weg. Twee jaar geleden is mijn vader overleden, daarom ga ik nu met de ambulance, want ik kan alleen liggend vervoerd worden. Omdat mijn vader er niet meer is, heb ik mijn moeder overgehaald om met me mee te gaan op vakantie. In de week van hun trouwdag, zodat we die dag samen herinneringen kunnen ophalen.”

Verrassing 

“Toen ik haar met een rode roos verraste op de trouwdag was ze heel ontroerd. Het was fijn om die dag samen te beleven aan boord. En tot mijn verbazing werd ik later op de dag zelf ook nog verrast. Door mijn vriendin José, die ons in een speciale videoboodschap een fijne vakantie wenste. Ik heb veel aan haar gedacht deze week, aan alle fijne momenten die we samen hebben gedeeld. Daarom was ik zo blij met deze verrassing, het voelde net alsof ze er even bij was.”