Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Santa Run Huizen voor de lokale afdeling van de Zonnebloem

Kom jij in actie?

29-11-2016

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om een activiteit financieel mogelijk te maken? Kom dan in actie! Je kunt nu een project of inzamelingsactie aanmelden op het nieuwe Zonnebloem actieplatform.

Op inactie.zonnebloem.nl bieden we een podium voor iedereen die in actie wil komen voor de Zonnebloem. Het werkt heel simpel. Met het aanmaken van je eigen actiepagina kun je online geld gaan inzamelen en werken aan zichtbaarheid voor bijvoorbeeld de Zonnebloemauto. Maar je kunt als Zonnebloemvrijwilliger of -deelnemer ook projecten voor jouw afdeling aanmelden.

Praktijkervaring opdoen? 

Hebben jij en jouw Zonnebloemafdeling of werkgroep geld en support nodig voor een activiteit? Is jullie gezamenlijke sociale netwerk groot en zijn jullie individueel actief op sociale media? Ligt er een origineel idee om dat netwerk letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen? En wil jij de kartrekker op inactie.zonnebloem.nl zijn? Meld je dan voor 12 december aan met een inzamelingsactie of project via communicatie@zonnebloem.nl onder vermelding van ‘aanmelding project inactie’. Jullie motivatie en beoogde plan van aanpak zijn doorslaggevend voor deelname.

De allerlaatste plekken

Er is nog ruimte voor vier acties/projecten die beroep kunnen doen op een persoonlijk adviestraject, tips en hulp bij de promotie.

Santarun

Een groep enthousiaste kerstmannen kwam vorig jaar al in actie tijdens een Santarun voor de Zonnebloem. Lees meer over deze actie en laat je inspireren.