Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Beduri op Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse: zien we je daar?

26-06-2017

Of je nu zelf meeloopt, vanaf de straatkant aanmoedigt of tot diep in de nacht naar de feesten gaat: de Nijmeegse Vierdaagse leeft bij jong en oud! Ook bij de Zonnebloem. Wij zijn er op allerlei manieren bij. Zien we je daar?

Sponsor Vierdaagse-loper Henri

Net als voorgaande jaren kun je je als vierdaagseloper laten sponsoren voor een goed doel naar keuze. Henri Lansink, actief langeafstandswandelaar loopt voor de zesde keer de Nijmeegse Vierdaagse en haalt daarmee dit jaar geld op voor de Zonnebloem. Een organisatie die hij een warm hart toedraagt. “Het is een groot geschenk dat ik me kan bewegen waar ik maar heen wil. Niet iedereen heeft die bewegingsvrijheid. De Zonnebloem zorgt ervoor dat ook mensen met een lichamelijke beperking in beweging kunnen blijven.”

Wil je Henri sponsoren zodat hij met een zo groot mogelijke bijdrage over de finishlijn komt? Ga naar het inactie-platform van de Zonnebloem en sponsor hem!

Zonnebloemsupport langs de lijn

Als je in de buurt van Nijmegen woont, wil je natuurlijk komen kijken! Daarom nemen vrijwilligers van de afdeling Ravenstein elk jaar een groepje deelnemers mee om op woensdag te gaan kijken als de lopers Wijchen aandoen. “Daar kom ik vandaan, dus ik ken een goede sluiproute en het perfecte plekje om te staan”, vertelt bestuurslid Wil Brukx. “We nemen stoelen, tafels, eten, drinken en een Zonnebloemspandoek mee en hebben een topmiddag.”

Vierdaagse afdeling Ravenstein

Al deze deelnemers komen uit de buurt en hebben iets met de Vierdaagse. “Kinderen of kleinkinderen lopen bijvoorbeeld mee. Dan is het toch fantastisch om ze dan zelf te kunnen zien en aanmoedigen? En grappig genoeg reageren lopers ook heel leuk op onze groep. Zij komen naar onze deelnemers toe omdat ze het zo mooi vinden dat zij genieten.”

Op de foto met Beduri

Mocht je naar de Vierdaagse komen, kijk dan uit naar Zonnebloemvrijwilliger Beduri Kadhim. Deze vrolijke loper is te herkennen aan zijn Zonnebloemshirt én -vlag op zijn rug. In zijn enthousiasme gaat hij met iedereen op de foto die dat wil én hij vraagt voorbijgangers om te doneren voor de Zonnebloem.

Beduri op Nijmeegse Vierdaagse

“Ik ben zelf topturner geweest, dus bewegen zit in mijn bloed”, vertelt hij. “Ik weet hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven en te denken dat er zoveel meer kan dan je denkt! Daarom past de Zonnebloem zo goed bij mij: ik wil mensen laten zien dat er veel mogelijk is, ook als je een lichamelijke beperking hebt. De Vierdaagse is mij op het lijf geschreven: bewegen, vrolijkheid én het enorme groepsgevoel! Hier zie je altijd iedereen met een lach op zijn gezicht.”

Wil je Beduri en de Zonnebloem steunen? SMS ZON naar 4333 (€ 2,- per bericht).