Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Finish Beduri

Beduri finisht!

21-07-2017

Zijn Zonnebloemvlag sneuvelde bijna onderweg, maar hij heeft het gehaald: Zonnebloemvrijwilliger Beduri kwam vandaag met een grote glimlach over de finish van de Nijmeegse Vierdaagse. Wij zijn trots!

Beduri bereikte vanmiddag samen met nog tienduizenden lopers de eindstreep van de Nijmeegse Vierdaagse op de Via Gladiola. “Ik maak het nu voor de derde keer mee, maar het voelt nog steeds even bijzonder. Wát een plezier heeft iedereen hier. Ik geniet met volle teugen.”

Finish Beduri

Tijdens zijn tochten van 50 kilometer vroeg Beduri aandacht voor de Zonnebloem. Met een grote dubbele vlag op zijn rug en een bijpassend shirt was hij niet te missen. “Ik vertel iedereen het verhaal van de Zonnebloem. Over hoe belangrijk bewegen is en dat veel mensen met een lichamelijke beperking zoveel meer kunnen dan wij of zij denken. Met een beetje hulp!"

Zijn vlag raakte hij nog bijna kwijt. Doordat hij langs de takken in de bomen schuurde, kwamen er scheuren in. Toevallig lag die dag het Zonnebloemschip aan de Waalkade, pal aan het lopersparcours. “Ik ben even aan boord geweest en werd hartelijk onthaald. De kapitein zag mijn gescheurde vlag en gaf me een nieuwe. Geweldig!”

Finish Beduri

Nu hij gefinisht is, doet Beduri nog een laatste oproep om hem en vooral de Zonnebloem te steunen. “Elke euro telt. Daarmee kunnen we zoveel mensen helpen. Het kost maar één sms’je.”

Steun Beduri!

Sms ZON naar 4333 (2 euro per sms) of ga naar het inactie-platform voor een donatie.