Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Beduri’s eerste dag: “Geen blaren, wel veel donaties!”

19-07-2017

Héél veel wandelaars en toeschouwers van de Nijmeegse Vierdaagse hebben hem gezien: Beduri Kadhim, onze vrijwilliger uit Nijverdal. Met een opvallende Zonnebloem-vlag én zijn sprankelende persoonlijkheid loopt hij als ambassadeur voor de Zonnebloem de wandeltocht mee. Hoe verliep de eerste dag?

“De eerste dag ging prima. Dat was 50 kilometer, vandaag lopen we er 48. Ik ben goed getraind en heb natuurlijk goede schoenen aan. En ik heb altijd een extra paar schoenen bij me. Nee hoor, ik heb geen blaren.”

We spreken Beduri even tijdens de tweede etappe: de dag van Wijchen, zoals de Nijmegenaren dit deel van de route kennen. Een ontzettend warme en daardoor misschien zware dag, maar dat tempert het enthousiasme van Beduri helemaal niet. Hij vertelt honderduit over de contacten die hij heeft gelegd en de aandacht die hij kreeg van toeschouwers én media. “Ik ben op het NOS-journaal te zien geweest met mijn Zonnebloem-vlag en ik  heb Omroep Gelderland gesproken. En ik was maandag al te zien op Vierdaagse TV. Heel erg leuk!”

Beduri Vierdaagse

Ook met andere wandelaars heeft hij leuk contact. “Iedereen is vrolijk en wil een praatje maken. Heel veel wandelaars hebben onderweg ook al meteen gedoneerd aan de Zonnebloem, via een sms aan 4333. Ontzettend leuk! En daarnaast heb ik ook al heel veel kaartjes uitgedeeld met het rekeningnummer van de Zonnebloem.”

SMS ZON naar 4333!

Ga je nog een kijkje nemen bij de Nijmeegse Vierdaagse? Kijk dan uit naar Beduri! Ga met hem op de foto of sms ZON naar 4333 (2 euro per sms)