Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Lotenverkopers online

Lotenverkopers nu ook online actief!

25-08-2017
De verkoop van de loten nadert een einde. In heel het land hebben vrijwilligers en andere lotenverkopers stad en land afgelopen om de loten aan de man te brengen. Fantastisch! De trekking van de Zonnebloemloterij is op maandag 9 oktober. Heb je nog steeds geen loten in huis dan kun je nog tot 29 september online terecht. Voor het eerst dit jaar zijn er ook online lotenverkopers actief om het werk van de verschillende afdelingen te ondersteunen.

Zo ook Monique Eekelder. Zij gaat al zeventien jaar mee als verzorgende met de Zonnebloemvakanties. Omdat ze het Zonnebloemwerk zo’n warm hart toedraagt, wilde ze graag iets extra’s doen. “Ik draag graag mijn steentje bij door loten te verkopen. Dit jaar doe ik dat voor het eerst via internet en dat bevalt erg goed. Het is makkelijk en effectief, omdat je via social media veel mensen uit je eigen netwerk kunt bereiken.”  Bekijk de pagina van Monique.

Groter publiek

Na jaren rondgaan met lotenboekjes, besloot Monique dit jaar een nieuwe ‘markt’ aan te boren. “Via internet bereik ik een ander en groter publiek. Mensen uit mijn eigen netwerk die het mij gunnen. Dit is nou echt crowdfunding. En het is erg makkelijk: je eigen pagina is zo gemaakt! Je maakt via de link zonnebloem.nl/loten een lotenpagina aan en de verkoop kan beginnen. Om mijn pagina onder de aandacht te brengen, heb ik een bericht geplaatst op Facebook en Twitter. Het handige is dat je zo’n bericht steeds opnieuw kunt delen, zodat je weer bovenaan komt te staan. Wat ik ook leuk vind is dat mensen reacties kunnen achterlaten op je lotenpagina. Zo is het toch niet helemaal anoniem.”

Help ook mee en verkoop loten online

Enthousiast geworden? Ook jij kunt ons werk steunen door online loten te verkopen. In tien minuten tijd heb jij jouw eigen pagina aangemaakt en kan de verkoop beginnen. Maak nu een eigen pagina aan.

Lotenverkoop Lauwersoog

Lotenverkoopactie op Lauwersoog, foto: Bouktje Bottema