Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Facebook pagina de Zonnebloem

Niets missen van de Zonnebloem?

23-02-2018

Als je lid bent van Facebook, gaat jouw tijdlijn binnenkort veranderen. Facebook vindt het belangrijk dat je meer berichten van vrienden en familie te zien krijgt. De berichten van bedrijven en organisaties als de Zonnebloem krijg je minder te zien. Wil je toch het Zonnebloemnieuws blijven volgen, pas dan je instellingen aan. We leggen je hier uit hoe je dat doet.

Instellingen op je computer

Bekijk jij Facebook op je computer? Onderneem dan de volgende stappen:

  • Ga naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/dezonnebloem
  • Klik op de button ‘Vind ik leuk’ (als je dat nog niet eerder hebt gedaan)
  • Klik op ‘Volgend’ en kies daarna ‘Als eerste weergeven’

instellingen nieuwsoverzicht Facebook op desktop

Instellingen op je mobiele telefoon

Volg je Facebook vooral vanaf de app op je smartphone? Doe dan het volgende om niets van ons te missen:

  • Open de app van Facebook
  • Open de pagina van de Zonnebloem
  • Klik op de button ‘Vind ik leuk’ (als je dat nog niet eerder hebt gedaan)
  • Klik op 'Volgend ‘en vink ‘Meldingen ontvangen’ aan

instellingen nieuwsoverzicht Facebook in de app