Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
Als Nuon-klant punten doneren aan de Zonnebloem

Als Nuon-klant punten doneren aan de Zonnebloem

07-05-2018

Samen met Nuon heeft de Zonnebloem een mooie actie: als klant van Nuon kun je via Nuon Exclusief punten sparen en deze gebruiken om te doneren aan de Zonnebloem. De eerste donaties zijn al gedaan.

Nuon Exclusief

Nuon Exclusief is een programma speciaal voor klanten van Nuon. Zij ontvangen maandelijks klantenpunten als dank voor hun loyaliteit. Hoe langer je klant bent, hoe meer punten je krijgt. Daarmee kun je sparen voor leuke dingen, maar het kan ook gedoneerd worden aan een goed doel.

Minder dan 1 jaar klant: 10 punten per maand
1 t/m 4 jaar klant: 15 punten per maand
5 t/m 9 jaar klant: 20 punten per maand
10 jaar of langer klant: 25 punten per maand

Hoe werkt het?

Door je aan te melden bij Nuon Exclusief spaar je automatisch punten zolang je klant bent. Deze punten kun je inwisselen voor leuke cadeaus. Of doneer je punten aan de Zonnebloem.

Alle informatie over Nuon Exclusief

Doneer je punten