Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Lintjesregen 2019

26-04-2019

Tientallen Zonnebloemvrijwilligers ontvingen dit jaar een koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen.

Op de dag voor Koningsdag worden elk jaar Koninklijke onderscheidingen in de Orde van de Nederlandse Leeuw en in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt. Dit is ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning.

De Zonnebloemvrijwilligers kregen een lintje, omdat zij zich vaak al jarenlang belangeloos inzetten voor anderen. De Zonnebloem telt ruim 38.000 vrijwilligers, die samen het leven van mensen met een lichamelijke beperking verrijken. Elke dag opnieuw zijn er vrijwilligers op de been om een bezoekje te brengen bij mensen thuis of om samen eropuit te trekken.