Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem wint Zoover Award

17-05-2019
Gisteren zijn in Amsterdam de Zoover Awards voor reisorganisaties uitgereikt: dé consumentenprijs binnen de reisbranche. En het is feest, want de Zonnebloem heeft de Zoover Award gewonnen voor populairste reisorganisatie voor aangepaste vakanties.
 
Daarnaast worden onze vakanties beoordeeld met een 9,4 wat ons een mooie tweede plek oplevert in de categorie beste reisorganisatie voor aangepaste reizen. Het waarderingscijfer is gebaseerd op cijfers gegeven voor de prijs-kwaliteitsverhouding, klantvriendelijkheid en aanbevelingsscore. Er was een minimum van 250 stemmen nodig om kans te maken op een award. Alle uitslagen kun je terugvinden op https://www.zooverawards.nl/eindstand. Dank aan iedereen die op ons heeft gestemd!